Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Σε σύσκεψη με τη νέα Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου και το νέο Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο Φιλίππου, ο Διονύσης Ζαμάνης





Ο Διονύσης Ζαμάνης συμμετείχε στη συνάντηση της νέας Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου με τους δημάρχους της Ανατολικής Αττικής.
Η συνάντηση έγινε στο δημαρχείο Σαρωνικού, στα Καλύβια Θορικού, την Τρίτη 17 Ιουνίου, με οικοδεσπότη τον Αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρο ΦιλίππουΣτη σύσκεψη παραβρέθηκε και ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Διονύσου Ηλίας Υφαντής.   

Ο Δ. Ζαμάνης, στην τοποθέτησή του, αναφέρθηκε στην ανάγκη στρατηγικού σχεδιασμού και αναπτυξιακού προγραμματισμού και υπογράμμισε την αξία των διαδημοτικών συνεργασιών για την αντιμετώπιση των κοινών προβλημάτων αλλά και των κοινών προκλήσεων και ευκαιριών.
Σχετικά με τα μείζονα ζητήματα ανέφερε -κατά προτεραιότητα- το χωροταξικό-οικιστικό, την αποχέτευση ομβρίων και ακαθάρτων, την διαχείριση των απορριμμάτων και την επικείμενη αξιολόγηση του προσωπικού του δήμων.
Ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του με αναφορά στο κτήμα Τατοΐου, ως αναπτυξιακού δυναμικού των δήμων Διονύσου και Αχαρνών, δίνοντας έμφαση στο περιβάλλον, την παιδεία και τον πολιτισμό αλλά και στο ενδεχόμενο απορρόφησής του από το ΤΑΙΠΕΔ.

Στο περιθώριο της συνάντησης ο κ. Ζαμάνης αντάλλαξε απόψεις με την κ. Περιφερειάρχη, τον κ. Αντιπεριφερειάρχη και νεοεκλεγέντες ή επανεκλεγέντες δημάρχους της Ανατ. Αττικής.


Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Στον εορτασμό του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος στoν Άγιο Στέφανο ο Διονύσης Ζαμάνης

Στον εορτασμό του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδος στoν Άγιο Στέφανο  παρευρέθηκε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης, την Δευτέρα 9 Ιουνίου.


Στον εορτασμό παρευρέθηκαν και οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Θανάσης Κρητικός, Δημήτρης Κωστάκηςοι νεοεκλεγέντες τοπικοί σύμβουλοι κ.κ  Μιχάλης Κασαπάκης, Σπύρος Γιαννουλάτος, Τάσος Μπάσης και οι επ. δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Δαμιανός Βιάζης και Αλέξανδρος Νάσιος.

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Στον Εορτασμό του Ι.Ν της Αγίας Τριάδας στη Ροδόπολη ο Διονύσης Ζαμάνης

Στον Εορτασμό του Ιερού Ναού της Αγίας Τριάδας στη Ροδόπολη παρευρέθηκε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης, την Κυριακή 8 Ιουνίου.

Στον εορτασμό παρευρέθηκαν και οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ Στέλλα Μαγγίνα, Αγελική ΠέππαΠαναγιώτης Τσούκας, οι νεοεκλεγέντες τοπικοί σύμβουλοι κ.κ Μανώλης Κόκκαλης, Χρήστος Ποτίδης, Μιχάλης Κασαπάκης και Τάσος Μπάσης και η επ. δημοτική σύμβουλος κα Λίλλυ Θεοδώρου.





Σε Φιλανθρωπικό Αγώνα Μπάσκετ ο Διονύσης Ζαμάνης

Στον φιλανθρωπικό μπάσκετ που έγινε, την  Κυριακή 8 Ιουνίου στο κλειστό Γυμναστήριο Αγίου Στεφάνου, μεταξύ των  γονέων του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου και ομάδας του Συλλόγου Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος (Σ.Π.Α.Κ.Ε.) παρευρέθηκε ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Διονύσου κ. Διονύσης Ζαμάνης.
Ο αγώνας μπάσκετ πραγματοποιήθηκε για να ενισχυθεί το Λύρειο Παιδικό Ίδρυμα.

Μαζί με τον κ. Διονύση Ζαμάνη παρευρέθηκαν οι νεοεκλεγέντες δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Θανάσης Κρητικός και Χρυσούλα Ντούντα, ο νεοκελεγείς τοπικός σύμβουλος κ. Μιχάλης Κασαπάκης και ο επ. δημοτικός σύμβουλος κ. Κυριάκος Μικρόπουλος

Ο κ. Διονύσης Ζαμάνης απένειμε τιμητικό κύπελλο στον Προπονητή της Ομάδας του Σ.Π.Α.Κ.Ε. κ. Απόστολο Κόντο και στο σύντομο χαιρετισμό του εξήρε την προσφορά των παλαιμάχων τόσο στον Αθλητικό τομέα όσο και στον τομέα του Πολιτισμού ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει πόσο ισχυρά πρότυπα αγωνιστικότητας και ήθους αποτελούν για τη νέα γενιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο εφημέριος  του Ι. Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αγίου Στεφάνου  π. Χρυσοβαλάντης, η Πρόεδρος  του Α.Γ.Σ. «ΟΙΟΝ»  και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Στεφάνου κ. Κατερίνα Μαϊχόσογλου, ο Πρόεδρος  του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Αγίου Στεφάνου κ. Θεόδωρος  Αλημίσης, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης κ. Θανάσης Πολυκανδριώτης κ.α


   





Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΝΙΚΙΟ ΠΑΡΤΙ


Εκατοντάδες πολίτες του Δήμου Διονύσου ανταποκρίθηκαν στην Ανοιχτή Πρόσκληση  και συμμετείχαν στο επινίκιο πάρτι των Ανοιχτών Οριζόντων, την Πέμπτη το βράδυ 5 Ιουνίου. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό κέντρο της δημοτικής παράταξης στην Άνοιξη. 

Ο κ. Διονύσης Ζαμάνης συνομίλησε με τους πολίτες και δέχτηκε συγχαρητήρια και ευχές για καλή, δημιουργική  και πετυχημένη δημαρχιακή θητεία.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πεντέλης κ. Δημήτρης Στεργίου Καψάλης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ωρωπού κ. Θωμάς Ρούσσης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι,  εκπρόσωποι συλλόγων και τοπικών φορέων και πάρα πολλοί κάτοικοι του Δήμου Διονύσου. Τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης γιόρτασαν τη νίκη διασκεδάζοντας και χορεύοντας μέχρι αργά το βράδυ.