Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

«Ηγέτης» … με ξένα κόλλυβα


Είναι γεγονός ότι ο επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας  μάς έχει συνηθίσει στα ψέματα, οπότε, για άλλη μία φορά θα ενημερώσουμε τους πολίτες,  σχετικά με το ποια είναι τα ψέματά του και ποια είναι Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

Είναι ψέμα ότι η σημερινή διοίκηση του Δήμου, ενώ συνομιλούσε με τους εργαζόμενους, προσέφυγε στη δικαιοσύνη.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι προσέφυγε στη δικαιοσύνη, ως όφειλε προκειμένου να προασπίσει τη δημόσια υγεία, αφού είχε ήδη ανακοινωθεί η συνέχιση των στάσεων εργασίας από το σωματείο των εργαζομένων ΣΥΔΗΚΥ.

Είναι ψέμα πως ό,τι έχει γίνει στον τομέα της καθαριότητας ξεκίνησε επί των ημερών της δικής του διοίκησης.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι όλα τα έργα που ανακοινώθηκαν τις τελευταίες ημέρες έχουν γίνει από τη σημερινή διοίκηση, αφού, ως γνωστόν, η προηγούμενη διοίκηση ήταν καλή μόνο στα λόγια.

Είναι ψέμα ότι η συσσώρευση χιλιάδων ημερών αδειών κι εκατοντάδων ρεπό ήταν αποτέλεσμα εμπιστοσύνης και πρόθυμης προσφοράς των εργαζομένων.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ είναι ότι ως αδιόρθωτος μαυρογιαλούρος και με παντιέρα την ακατάσχετη «παροχολογία» περασμένων δεκαετιών,  υποσχόταν ρεπό και ημέρες άδειας που ποτέ δεν θα μπορούσε να δώσει, ενώ ένα μεγάλο μέρος αυτών διαγράφτηκε, βάσει της κείμενης νομοθεσίας, εις βάρος των εργαζομένων. Δηλαδή με πλήρη επίγνωση, τότε, τους κορόιδευε, όπως με πλήρη επίγνωση, και σήμερα, τους υποδαυλίζει. Αυτή είναι η λογική ενός ηγέτη, κατά τον επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίας.

Με αυτήν την «ηγετική» λογική, υποθέτουμε, θα απαντήσει και στην προαναγγελθείσα συνέντευξη Τύπου,  από την οποία, όμως,  θα περιμένουμε να δώσει πειστικές απαντήσεις για τις εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που χάθηκαν από τις σχολικές επιτροπές και τα σχολεία των παιδιών μας καθώς και για το σκάνδαλο-μαμούθ μισού εκατομμυρίου ευρώ με τα νερά του Κρυονερίου, για το οποίο, το φύλλο μεταβολών του Ελεγκτικού Συνεδρίου  τον ανάγει σε βασικό υπεύθυνο.

Θα περιμένουμε να δώσει πειστικές εξηγήσεις γιατί κόβονταν εντάλματα 40.000 ευρώ από την Κοινότητα  Κρυονερίου στην … Κοινότητα Κρυονερίου (!!!), γιατί πληρώνονταν σε μετρητά με εντολή προέδρου και γιατί πουθενά δεν υπάρχει η  υπογραφή του δικαιούχου.

Δυστυχώς από τέτοιου είδους ντροπές, ο επικεφαλής της Ενωτικής Πρωτοβουλίες δεν μπορεί να ξεπλυθεί, όσο και αν προσπαθεί να δημιουργήσει εντάσεις στον Δήμο Διονύσου.
Έτσι κι αλλιώς, ο «ως ηγέτης σκεπτόμενος», ευτυχώς για όλους εμάς και για τον τόπο μας, αποτελεί παρελθόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου