Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Συνεχείς παραβάσεις της εκλογικής νομοθεσίας από τον «επαγγελματία»

     Μετά τους τραμπουκισμούς, τον εκφοβισμό με την απειλή μηνύσεων και τούς ξυλοδαρμούς τώρα και περιφρόνηση στην εκλογική νομοθεσία από τον «επαγγελματία». Σήμερα, παραμονή εκλογών, αν και απαγορεύεται ρητά, ανήλικα παιδιά μοίραζαν προεκλογικό υλικό του «επαγγελματία» κ. Καλαφατέλη και της Δύναμης Ανευθυνότητας.

     Το περιστατικό έχει καταγραφεί στο βιβλίο συμβάντων τον Α.Τ. Αγ. Στεφάνου. Από 50.000 έως 100.000 ευρώ το πρόστιμο αλλά μάλλον δεν τον νοιάζει, έχει λεφτά. 'Ισως βέβαια όχι τα δικά του. Πόσο πιό χαμηλά θα οδηγήσει τον Διόνυσο ο κ. Καλαφατέλης;

     Εμείς, κ. Καλαφατέλη, δημοσιοποιήσαμε αποσπάσματα ενός ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ (Μάιος 2019) επισήμου εγγράφου, από όπου προκύπτει ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ότι είστε κατηγορούμενος για ΑΠΙΣΤΙΑ και ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του Δήμου.

     Εσείς  μπορείτε να δημοσιοποιήσετε οποιοδήποτε επίσημο μεταγενέστερο στοιχείο από το οποίο να προκύπτει το αντίθετο; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΟΧΙ! Αυτό και μόνο. 

     Σε ό,τι μας αφορά, όσο περνάει από το χέρι μας θα ενημερώνουμε τούς δημότες, ώστε να είναι σε θέση να γνωρίζουν ποιός ψεύδεται προσπαθώντας να υφαρπάξει την ψήφο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου