Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Ξεκίνησαν τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2014

Διονύσης Ζαμάνης:
  • Η συμμετοχή σε πολιτιστικές δραστηριότητες είναι κοινωνικό δικαίωμα κάθε πολίτη του δήμου μας
  •  Με πρωτοβουλίες και ενέργειες της νέας δημοτικής αρχής  το κόστος των εκδηλώσεων καλύφθηκε στο μεγαλύτερο μέρος από χορηγίες

 














 Με μία συναυλία αφιέρωμα στο Μάνο Λοΐζο, από το συγκρότημα «ΕΜΜΕΛΟΝ», ξεκίνησαν τηνΤετάρτη 3 Σεπτεμβρίου, τα «ΔΙΟΝΥΣΙΑ 2014».

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στον Παλαιό Σταθμό του τρένου στο Διόνυσο και χάρισε μοναδικές μουσικές στιγμές στους θεατές, με την πολύ καλή εκτέλεση των αξέχαστων τραγουδιών του μεγάλου μας συνθέτη.

Ο νέος δήμαρχος Διονύσου κ.  Διονύσης Ζαμάνης μίλησε πριν την έναρξη της συναυλίας και ανέφερε ότι η νέα δημοτική αρχή αποδίδει ιδιαίτερη σημασία στον Πολιτισμό και θα στηρίξει τις προσπάθειες πολιτιστικής δημιουργίας στον τόπο μας. Είναι στις προθέσεις μας είπε, να ενισχύσουμε τη διάθεση για προσφορά των πολιτών και των πολιτιστικών συλλόγων, έχοντας κατά νου ότι η συμμετοχή σε πολιτιστικές δραστηριότητες είναι κοινωνικό δικαίωμα κάθε πολίτη του δήμου μας.

Στον χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων ότι η νέα δημοτική αρχή έχοντας συναίσθηση της οικονομικής κατάστασης,  με πρωτοβουλίες και ενέργειές της πέτυχε να καλυφθεί το κόστος των εκδηλώσεων στο μεγαλύτερο μέρος από χορηγίες.

Τέλος ευχαρίστησε το διοικητικό συμβούλιο του ΟΝΑΠ «Ο ΘΕΣΠΙΣ» για τη συνεργασία και τους χορηγούς που συνέδραμαν καθοριστικά για να προγραμματιστούν οι εκδηλώσεις.
Μετά την ομιλία  του δημάρχου κ. Διονύση Ζαμάνη και ο πρόεδρος του ΟΝΑΠ «Ο ΘΕΣΠΙΣ» κ. Νίκος Καρυστινός χαιρέτισε την έναρξη των εκδηλώσεων.

Στην συναυλία παρευρέθηκαν  μεταξύ άλλων: οι  αντιδήμαρχοι, Παιδείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης  κ. Βασίλης Κοκμοτός, Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας κ. Τάσος Μπάσης, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ  Βασίλης Δαρδαμάνης, Αγγελική Πέππα, Δημήτρης Ράϊκος, Αναστασία Στασινοπούλου, ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Διονύσου κ.Τάσος Μπάσης, ο πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Δροσιάς κ. Χρήστος Ποτίδης, η τοπική σύμβουλος Κρυονερίου κ. Βίκυ Κάουλα, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης και πολλοί δημότες.



 


 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου