Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

Πόσο πιο χαμηλά;



Το πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει μία δημοτική παράταξη δεν μπορεί να το φανταστεί κανείς αν δεν παρακολουθήσει πρώτα τα Δελτία Τύπου της Ενωτικής Πρωτοβουλίας. Στο τελευταίο της,  επιχειρεί  να υποτιμήσει και να μειώσει την αντιδήμαρχο παιδείας, πολιτισμού, αθλητισμού και κοινωνικών δομών, αρχιτέκτονα κα Αν. Στασινοπούλου,  που αν και τυγχάνει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη είναι συνεπέστατη στις υποχρεώσεις της και παρακολουθεί ανελλιπώς 5ωρες και 6ωρες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, συχνά μέχρι τις 12 το βράδυ.

Ποιο όμως  ήταν το «αμάρτημα»,  της αντιδημάρχου, ώστε να επιχειρήσουν  να τη λοιδορήσουν στους δημότες που την τίμησαν με την ψήφο τους;
Το ότι κατά τη διάρκεια της πρόσφατης 6ωρης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, για δύο – τρία  λεπτά σκιτσάρισε (!).

Αλήθεια πόσα σχόλια και Δελτία Τύπου έχει κάνει η Ενωτική Πρωτοβουλία, για τα μέλη της παράταξής της που με ευθύνη τους χάθηκαν, για να μην πούμε κλάπηκαν, εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από τα σχολεία του δήμου μας,  σύμφωνα  με πορίσματα ορκωτών ελεγκτών εκατοντάδων σελίδων; Δυστυχώς κανένα και ο λόγος είναι προφανής.
Έτσι τιμά τις  ψήφους των δημοτών η Ενωτική Πρωτοβουλία. Με σιγήν ιχθύος.

Θα κλείνουμε με τη φράση «πιο χαμηλά πεθαίνεις», αλλά με συμβούλους διαβούλευσης με PhD σαν και αυτούς που χρησιμοποιεί η Ενωτική Πρωτοβουλία, είμαστε σίγουροι ότι έχουμε πολλά ακόμη να δούμε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου